Aventus

Young

Wat is aventus young?

Aventus Young is een club vóór en dóór young professionals, met als doel elkaar inspireren. Hier krijgen onze collega’s de kans om zich zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen én mee te denken over de toekomst van Aventus. Samen maken we impact!

Op een laagdrempelige manier komen we een aantal keer per jaar samen. We organiseren bijeenkomsten en activiteiten die zich richten op professionele en persoonlijke ontwikkeling. We combineren het nuttige met het aangename.

Voor wie is Aventus Young?

Aventus Young is er voor collega’s tot en met 35 jaar die de behoefte voelen om zich samen met leeftijdsgenoten persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. We vormen samen een netwerk binnen Aventus en willen actief kennis opdoen en verspreiden over uiteenlopende, relevante thema’s.

Energie, ambitie en enthousiasme staan bij ons centraal! Ben je net begonnen aan je allereerste baan? Denk je aan het stichten van een gezin, en zit je met vragen? Of wil je verder groeien in en om het klaslokaal? Bij Aventus Young vind je gelijkgestemden die willen investeren in hun relaties met elkaar.

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega’s? Lees de verhalen van ReneeCon TongBram en Koen. Ook als young professional bij Aventus starten? Bekijk dan onze vacatures!