Dienstverlening

& Beleid

Jouw bijdrage aan Aventus

Goed onderwijs begint bij een goede basis. Controllers, receptionisten, administratieve krachten, secretarieel medewerkers, beleidsmedewerkers, planners, projectleiders en conciërges: dankzij hen loopt onze organisatie op rolletjes.

Wil je ook op die manier je steentje bijdragen aan goed onderwijs? Lees hieronder hoe je dat doet bij onze verschillende diensten: Strategie & Onderwijs, HRM, Finance & Control, Studentenadministratie, Bedrijfsvoering en College van Bestuur.

Schrijf je ook meteen in voor onze vacature alert: dan ben je als eerste op de hoogte als we plek hebben voor een nieuwe collega.

Testimonials_Website_Menno

Specialist Onderwijslogistiek

Menno Lodders houdt ervan om mensen te helpen en problemen op te lossen. Iets wat hij goed kwijt kan in zijn functie als specialist onderwijslogistiek. “Sinds ik bij Aventus werk, ben ik tot het besef gekomen dat werk ook heel leuk kan zijn. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk en de weken vliegen echt voorbij.”

Testimonials_Website_Patricia

MW. Marketingcommunicatie

Patricia wilde haar hele leven al advocaat worden. Of kinderboekenschrijfster. Toch kwam ze vijftien jaar geleden in het onderwijs bij Aventus terecht. Ze begon bij de studentenadministratie en groeide door tot marketingcommunicatiemedewerker. Nu schrijf ik over en voor studenten: mijn liefde voor verhalen kan ik dus zeker kwijt in mijn huidige werk.”

Testimonials_Website_Annelies

medewerker servicedesk

Annelies werkt sinds 2002 bij Aventus. Ze zat ongeveer tien jaar lang in hetzelfde team, maar op een gegeven moment was het tijd voor een nieuwe stap. “Ik houd heel erg van zekerheid. Als ik het ergens naar mijn zin heb, waarom zou ik dan verder kijken? Maar ik merkte aan alles dat het tijd was om een nieuwe uitdaging aan te gaan en me verder te ontwikkelen. Dat kon gelukkig!”