sollicitatie

Procedure

Solliciteren bij Aventus

Als sollicitant steek je veel tijd en moeite in je sollicitatie. Daar zijn we natuurlijk superblij mee. We kijken er dan ook nauwkeurig en zorgvuldig naar!

Heb je een leuke vacature gezien en wil je solliciteren? Upload dan je cv en motivatiebrief via de knop ‘solliciteren’.

We begrijpen dat je razend benieuwd bent wat we van je sollicitatie vinden. We willen wel graag alle reacties zorgvuldig bekijken, dus we doen ons best om binnen 2 weken na sluitingsdatum van de vacature op je sollicitatie te reageren. Als er al voldoende geschikte kandidaten zijn vóór de officiële sluitingsdatum van de vacature, dan sluiten we ‘m eerder. Dus word je enthousiast van één van onze vacatures? Dan horen we graag zo snel mogelijk van je!

Uitnodiging voor een sollicitatiegesprek

Worden wij net zo enthousiast van je sollicitatie als jij van onze vacature? Dan mailen of bellen we je met een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. We vertellen je over het vervolg en plannen meteen een datum. 

Eerlijk en transparant

We vinden het belangrijk dat onze sollicitatieprocedures eerlijk en transparant verlopen. Daarom werken we volgens de sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).

Interne en externe kandidaten kunnen tegelijk op vacatures reageren. Daarbij hebben interne sollicitanten wél voorrang.

We hopen dat we met onze vacatures zo veel mogelijk verschillende talenten aanspreken. We geloven namelijk in diverse Aventus-teams: het verrijkt onszelf en onze organisatie!

Voel je welkom!

We vinden het belangrijk dat je je als nieuwe collega snel thuis voelt bij ons op school. Het Aventus introductieprogramma helpt hierbij:

  • Een speciale introductieapp waarmee je stap voor stap de weg vindt binnen Aventus 
  • Twee keer per jaar hebben we een welkomstbijeenkomst. Hier kun je verder kennismaken met de organisatie, het college van bestuur en het Aventus Management Team (AMT)
  • Een buddy die je op weg helpt binnen het team van jouw afdeling of sector
  • Begeleiding op maat voor collega’s in het onderwijs.

Feedback?

Aventus luistert graag naar de ervaringen en frisse ideeën van nieuwe collega’s. Dus heb je feedback? Of wil je gewoon iets kwijt? We horen het graag! Mail naar vacatures@aventus.nl.