aventus

als werkgever

Bij Aventus hebben we aandacht voor onze studenten en voor jou!

Je pakt de regie over je loopbaan, bepaalt je uitdagingen en gaat het avontuur aan. Je krijgt de ruimte om input te geven, ideeën te delen en nieuwe dingen te proberen. Samen maken we ons onderwijs! Wij zorgen op onze beurt voor een open en veilige werkomgeving waar je echt jezelf kunt zijn. We omarmen verschillende perspectieven en diversiteit, we kijken naar elkaar om en zorgen voor een ontspannen werksfeer.  

Wij geloven: samen leer je meer. We leren door elkaar te inspireren, elkaar uit te dagen en vooruit te helpen. Daarom werken we veel samen, ook met andere scholen, bedrijven en gemeenten. We gebruiken elkaars kracht en talent en werken samen aan goed onderwijs. Met oog op de toekomst blijven we ons continu ontwikkelen en verleggen we onze grenzen. En onze nieuwsgierigheid brengt ons ver! Doe je met ons mee?

Je bent welkom

Bij Aventus is iedereen welkom: we ontvangen elkaar met open armen en gaan respectvol met elkaar om. Dat betekent dat we discriminatie, scheldwoorden of kwetsende taal niet accepteren.

We werken samen met ons onderwijs en zorgen voor een goede sfeer. Onze collega’s werken fijn met elkaar samen en bundelen elkaars krachten en talenten. We bieden een luisterend oor en zijn er voor elkaar. 

Jouw welzijn

Iedere dag zetten we met elkaar het beste onderwijs voor onze studenten neer. Om dat te realiseren ben jij als collega het allerbelangrijkst. Als jij goed in je vel zit, veel energie hebt en met plezier werkt, geef je het beste van jezelf. En bevlogen, vitale, competente en betrokken collega’s zorgen voor goed onderwijs voor onze studenten. Win-win!

We willen daarom in gesprek blijven en bespreken waar je behoefte aan hebt. Hoe zorgen we er samen voor dat jij fit door je loopbaan komt?

Een leven lang ontwikkelen

Jezelf blijven ontwikkelen: dat vinden we belangrijk. We gaan op zoek naar wat jij wilt leren en wat je daarvoor nodig hebt. Zodat jij de professional wordt die je wilt zijn! Onze Aventus Academie zit vol interessante (e-)trainingen, workshops en coaching die je kunt volgen. Een specifieke wens? We maken ook programma’s op maat.

Geef je onderwijs? Dan kan je bij ons bijvoorbeeld terecht voor verdere pedagogische en didactische verdieping. Werk je in éé​n van de diensten? Dan kun je binnen de Aventus Academie bijvoorbeeld kiezen uit een communicatietraining, coaching of projectmanagement. Waar wil jij nog verder in ontwikkelen?