Arbeids-

Voorwaarden

De voordelen van werken bij Aventus

Naast een toffe baan biedt Aventus een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We vinden een inspirerende, veilige werksfeer en een fijne werkprivébalans ontzettend belangrijk! Want alleen dán kun je goed werken.  

Ontwikkel je volop

Bij Aventus voeren we ontwikkelgesprekken in plaats van beoordelingsgesprekken. We spreken elkaar minstens één keer per jaar over je werk en loopbaan, groei, balans, vitaliteit en activiteit; jíj bepaalt! De focus ligt daarbij op je ontwikkeling.

Jezelf blijven ontwikkelen: dat vinden we bij Aventus belangrijk. Of je nu meer wilt leren over online werken, omgaan met lastige studenten of een nieuwe samenwerkingsmethode: de Academie is er voor jou!

Ben je jonger dan 35 en ga je graag aan de slag met generatiegebonden thema’s? Dan kun je via Aventus Young andere jonge collega’s ontmoeten, de organisatie verder helpen en aan de slag met persoonlijke professionalisering.

Werk op school of thuis

Kun en wil je thuiswerken? Dan mag dat natuurlijk. Overleg het wel even met je leidinggevende. Elke drie jaar heb je een budget van 500 euro om ervoor te zorgen dat je thuiswerkplek aan alle arbotechnische eisen voldoet!

Met je eigen werklaptop en -telefoon ben je altijd en overal bereikbaar. Wel zo fijn: want zo hoef je niet standaard op school te zijn om je werk te kunnen doen!

Werk je thuis? Dan krijg je een thuiswerkvergoeding per dag dat je thuiswerkt, ook als je maar een deel hebt thuisgewerkt. De enige voorwaarde is dat je op die dag niet ook al een reiskostenvergoeding krijgt.

Geniet van fijne extra’s

Je krijgt een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris. Als extraatje voor je harde werk!

Je kunt bij ons voordelig een fiets aanschaffen, je fitnessabonnement goedkoper maken of de kosten van je sportabonnement deels vergoed krijgen.

Je ontvangt een tegemoetkoming op je kosten voor de zorgverzekering, naar rato van je aanstelling. Ook op de aanvullende zorgverzekering kun je een tegemoetkoming ontvangen. 

Je al werkend voorbereiden op je oude dag: als je bij Aventus werkt, bouw je pensioen op bij ABP.

Zorg goed voor jezelf

Tijdens je vakantie kun je echt even opladen!  Werk je als docent? Dan bestaat een fulltime week uit 40 uur en ben je bijna alle schoolvakanties vrij. Voor collega’s in ondersteunende functies geldt: Je overlegt met je leidinggevende hoeveel uur je werkt. Werk je meer uren dan je betaald krijgt, dan bouw je extra verlofuren op.

Ben je ouder dan 60? Dan kun je minder gaan werken: fijn voor jou én wij kunnen nog van je kennis genieten. Ook komt er zo ruimte voor meer interne doorstroom en nieuwe collega’s.

Als je bij ons werkt kun je ook korting krijgen op inboedel- of bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering. Voor de arbeidsongeschiktheid en nabestaanden bieden we met (semi) collectiviteit verzekeringen aan.

Buiten werktijd is er altijd ruimte voor ontspanning! Je ontmoet Aventus-collega’s tijdens de uiteenlopende activiteiten van de personeelsvereniging. Of het nu een sportief, educatief of creatief uitje is: het is altijd gezellig.

Als je net ouders bent geworden, is werk-privébalans extra belangrijk. Daarom kun je als moeder na je verlof extra tijd vrijmaken en hebben we ook mogelijkheden voor partners. Denk aan aanvullend geboorteverlof of een vorm van ouderschapsverlof. Met onlinecursussen zoals Zachte Landing ontdek je hoe je jezelf, je gezin en je werk goed en gezond kunt combineren.

Ben je ouder dan 57 jaar en 3 maanden, dan kun je onder voorwaarden gebruik maken van seniorenverlof. Je levert een stukje salaris in, maar krijgt dan meer vrije tijd. Er zijn drie verschillende mogelijkheden van seniorenverlof.

Natuurlijk kun je rekenen op…

Een bijdrage voor je vakantie of een ander fijn doel: je bouwt elk jaar 8% vakantietoeslag op. Die krijg je bovenop je salaris en wordt in mei uitbetaald.

Je krijgt 0,19 euro reisvergoeding per kilometer. We vergoeden je reiskosten vanaf de eerste 5 kilometer per enkele reisafstand. Je kunt maximaal 80 kilometer per dag declareren. Reis je met het OV? Dan vergoeden we alles. Een combinatie kan natuurlijk ook.   

Je al werkend voorbereiden op je oude dag: als je bij Aventus werkt, bouw je pensioen op bij ABP.

Voor onze functies heb je een VOG nodig. Vraag je er één aan? Dan vergoeden wij de kosten daarvoor.