Participatie-

Banen

Werken bij Aventus met een afstand tot de arbeidsmarkt

Sta je in het doelgroepenregister en wil je bij Aventus werken? Mail naar onze collega’s van HRM. Dan gaan we op zoek naar Aventus-werk dat bij je past! Wij vinden het belangrijk dat je werk gaat doen waar jij je goed bij voelt én waar je dus blij van wordt. 

Jou verder helpen staat bij ons voorop. Dit doen we door je de juiste begeleiding te bieden. Zo ontdekken we samen welk werk bij je past en wat niet. 

Aventus staat middenin de samenleving. We vinden diversiteit belangrijk, omdat we een afspiegeling van de samenleving willen zijn. Daarom geven we ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om mee te draaien op onze werkvloer.

Hoe is werken via zo’n participatiebaan voor Lisa?

Lisa werkt sinds 2018 als managementassistente bij Aventus.

Dankzij mijn participatiebaan ben ik nu lekker aan de slag. Door een halfzijdige verlamming is het voor mij moeilijker om aan een ‘gewone’ baan te komen. Gelukkig voelt mijn huidige werk wel precies zo. Ik krijg veel ontwikkelingsmogelijkheden en ik word gestimuleerd dingen uit te proberen. Het zinnetje: ‘Probeer het maar gewoon, we zien wel waar het schip strandt!’ blijft mij erg bij. Ik krijg zelfvertrouwen en ben gemotiveerd. Ook heb ik geleerd om te praten als ik gefrustreerd ben. Een beperking zorgt nu eenmaal voor de nodige uitdagingen. Maar dat buigen we hier om, want we kijken naar mijn kwaliteiten. Ik doe werk dat goed bij mij past.”

Klaar om je talenten in te zetten?

Wij gaan graag voor je op zoek naar jouw perfecte functie in het onderwijs. Waar wacht je nog op? Mail onze collega’s van HRM.